Ιωάννα Ν. Τριπερίνα, Ψυχολόγος MSc Occ Psy αρ. αδ. 3750/19.5.97

>Ψυχολογία Προσώπων  >Οργανωσιακή Ψυχολογία  >Ψυχολογία Δ.Β.Μάθησης  >Βιογραφικό  >Blog  >Στοιχεία επικοινωνίας  >English  

 

 

> Υπηρεσίες Εργασιακού και Οργανωσιακού Ψυχολόγου για Επιχειρήσεις

 

Για σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις που μαθαίνουν

Experiential Psychologist

 

Βιωματικός Τουρισμός

Βιωματική Μάθηση και Ανάπτυξη

με έδρα τη Βοιωτία

 

 

Συνδυάζουμε αριστοτεχνικά τον τουρισμό, τη μάθηση και την ανάπτυξη, γνωρίζοντας καλά τόσο το χώρο των επιχειρήσεων, όσο και το χώρο της παιδείας, και φυσικά τον τόπο, την κοινωνία, την οικονομία και τον πολιτισμό του.

Από το 2010, το CleverCareer μελετά και ζει τη Βοιωτία: www.clevercareer.gr/experientialtourism.htm

 

 

Για Εταιρείες

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, CITY BREAKS ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

Η Βοιωτία αποτελεί έναν αναδυόμενο προορισμό για εταιρικές συναντήσεις, city breaks (μικρά ταξίδια κινήτρων), και εταιρικές εκδηλώσεις, με πολλά πλεονεκτήματα: εγγύτητας στην πρωτεύουσα και άμεσης πολιτιστικής αναφοράς στο μυθικό, μηκυναικό και βυζαντινό παρελθόν, αλλά και στο ανερχόμενο βιομηχανικό παρόν και μέλλον. Ανάλογα με τους εταιρικούς σας στόχους, διαμορφώνουμε -ειδικά για εσάς- βιωματικές δράσεις και βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, κατάλληλης για κάθε περίπτωση διάρκειας. Εάν θέλετε να δώσετε έμπνευση και ιδιαίτερο στυλ στις εκδηλώσεις σας, φέρνοντας μετρήσιμα αποτελέσματα, τότε χρειάζεστε μια μοναδική πρόταση από εμάς. Οι προτάσεις μας απευθύνονται σε εταιρείες, επιχειρήσεις, οργανισμούς που ενδιαφέρονται για τα στελέχη, για τους εργαζόμενους, για τις οικογένειές τους και για τους εταιρικούς πελάτες.

 

Για Σχολεία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

Η Βοιωτία είναι ένας ανοιχτός φυσικός εκπαιδευτικός χώρος από τη μυθική εποχή έως σήμερα! Οι μαθητές, οι σπουδαστές, οι φοιτητές όλης της χώρας, αλλά και όλου του κόσμου αξίζει να επισκεφτούν τη γη των αρχετυπικών συμβόλων του Οιδίποδα, των Εννέα Μουσών, του Ηρακλή και τόσων άλλων που σημάδεψαν ανεξίτηλα τον παγκόσμιο πολιτισμό. Εμείς είμαστε οι βιωματικοί ξεναγοί-οδηγοί σας! Προσφέρουμε:

- Εκπαιδευτικές εκδρομές σε χώρους πολιτισμού και ψυχαγωγίας για να ζήσετε συμμετοχικά τον τόπο και το χρόνο, και όχι απλά να τον επισκεφτείτε.

- Βιωματικές επισκέψεις και δράσεις σε επιχειρήσεις / οργανισμούς για να συνδέσουμε εκπαιδευτικά ιδρύματα με την παραγωγή.

- Εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκδηλώσεις σε κοινωνικούς φορείς (όπως σε ειδικά σχολεία, εργαστήρια, ιδρύματα, φυλακές, κ.α.) για να αλληλεπιδράσουν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

 

Για Κατασκηνώσεις, Θερινά Σχολεία, Οργανώσεις που μαθαίνουν κ.α.

ΑναδιοργΑνωση, οργΑνωση και συμβουλευτικΗ υποστΗριξη ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ και συναφων δραστηριοτητων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

- Αναλύουμε τις ανάγκες συγκεκριμένων ομάδων και βάσει αυτών σχεδιάζουμε και οργανώνουμε ολοκληρωμένα προγράμματα κατασκηνώσεων, θερινών σχολείων και συναφών δραστηριοτήτων βιωματικού τουρισμού, μάθησης και ανάπτυξης.

- Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε προγράμματα βιωματικής μάθησης και ανάπτυξης και βιωματικού τουρισμού για σχολεία, camp, επιχειρήσεις, οργανισμούς, σχολεία/ εργαστήρια ευάλωτων ομάδων, είτε πρόκειται για ωριαία, είτε για ημερήσια, είτε για διήμερη, πενθήμερη, δεκαπενθήμερη ή μεγαλύτερη διάρκεια.

- Εκπονούμε εκπαιδευτικό υλικό και αναπτύσσουμε συγκεκριμένες βιωματικές δραστηριότητες με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία, συνδυάζοντας τις τοπικές ανάγκες με τις μαθησιακές ανάγκες της κάθε ομάδας.

- Εκπαιδεύουμε στελέχη και προσωπικό κατασκηνώσεων και συναφών δραστηριοτήτων.

- Εκπαιδεύουμε εκπαιδευτές στις θεωρητικές αρχές και την πρακτική μεθοδολογία εφαρμογής του βιωματικού τουρισμού, μάθησης και ανάπτυξης.

- Στελεχώνουμε κατασκηνώσεις κ.α.

- Αξιολογούμε, αναδιοργανώνουμε ή οργανώνουμε κατασκηνώσεις κ.α.

- Παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε κατασκηνώσεις κ.α.

 

επιστροφή στις υπηρεσίες Εργασιακού και Οργανωσιακού Ψυχολόγου για επιχειρήσεις

 

 

Πρόσωπο επικοινωνίας

Ιωάννα Ν. Τριπερίνα, Ψυχολόγος MSc Occ Psy

 

Κλείστε ένα ραντεβού

 

 

www.clevercareer.gr, copyright Ι.Ν.Τ, 1997-2018